Author Topic: Stupid question - user sound disappear  (Read 825 times)

Offline garciarob

  • vArranger
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 125
  • Gender: Male
  • https://lnk.bio/leoblues - My Bio
    • View Profile
    • My YouTube music channel
Stupid question - user sound disappear
« on: September 28, 2019, 07:07:49 AM »
Hi,
just a stupid question, maybe the solution is really simple but I don't find it.

If I click on a track (for example right1) "user sounds" from the list of sounds disappear.

How could I do to let them appear again?

Thanks in advance.

Offline Lylo

  • vArranger
  • Hero Member
  • ***
  • Posts: 4137
  • Gender: Male
  • moderationforum.blogspot.fr
    • View Profile
Re: Stupid question - user sound disappear
« Reply #1 on: September 28, 2019, 08:14:21 AM »
I think is because the track is with "instrument off", the button at the left top of the sound bank category.

Offline baze

  • vArranger
  • Newbie
  • ***
  • Posts: 27
    • View Profile
Re: Stupid question - user sound disappear
« Reply #2 on: September 28, 2019, 01:59:57 PM »
Hi,

The user sounds can contain more then one sound and they will show when you highlight the Right sound next to the Main in the lower right corner,
When you highlight Right 1, 2, 3,4 then you can chose only single sound from the library.

I hope this explains it.


Cheers

Baze

Offline garciarob

  • vArranger
  • Full Member
  • ***
  • Posts: 125
  • Gender: Male
  • https://lnk.bio/leoblues - My Bio
    • View Profile
    • My YouTube music channel
Re: Stupid question - user sound disappear
« Reply #3 on: September 28, 2019, 02:40:19 PM »
Hi,

The user sounds can contain more then one sound and they will show when you highlight the Right sound next to the Main in the lower right corner,
When you highlight Right 1, 2, 3,4 then you can chose only single sound from the library.

I hope this explains it.


Cheers

Baze

this is the solution!!!  8)

Thanks Baze! (and thanks to Lylo for his contribution!)